ANA·S - MADE TO SPARKLE!

Sinds het oprichten van Anastasia Fashion in 2012 hebben we met groot enthousiasme gewerkt aan het verwezenlijken van onze droom: het creëren van onze eigen kledinglijn. Zo ontstond Ana·S by Anastasia, ons sprankelende modelabel. 

De start van ons label begon klein, gedreven door grote ambities. Twee tops in zes verschillende, opvallende tinten, gemaakt van hoogwaardige viscose. Deze eerste ontwerpen bleken al snel een geweldig succes en onze vaste klanten waren helemaal weg van onze glitter tops! 

Fast forward naar 2023: we hebben niet stilgezeten en achter de schermen is er hard gewerkt aan vernieuwing van onze tops. Nieuwe kleuren, verbeterde pasvormen en het toevoegen van nieuwe maten. Tegenwoordig bestaat onze Ana·S glitter collectie uit 21 indrukwekkende kleuren en hebben we maat XS aan onze collectie toegevoegd. Hierdoor kunnen we een nog breder scala aan vrouwen bedienen. Maar dat is nog lang niet alles! We staan op het punt om nog veel meer exclusieve en unieke kledingstukken te introduceren, zodat je jouw outfit nét dat beetje extra sparkle kunt geven. 

Wil je niets missen van onze nieuwste ontwikkelingen? Volg ons dan op Instagram (@anasbyanastasia), waar we je op de hoogte houden van de nieuwste trends, productlanceringen en exclusieve aanbiedingen. Bij Ana·S draait alles om jou! We streven er voortdurend naar om je de meest trendy en comfortabele glitter fashion te bieden die er is. 

Ontdek de wereld van Ana·S by Anastasia en ervaar het verschil van echte luxe met een touch of sparkle. Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers of items om jouw eigentijdse must-haves mee te boosten, wij hebben voor elke vrouw iets moois in de collectie. Shop online of kom langs in onze boetiek en laat je verrassen door onze prachtige collectie die gemaakt is om jou te laten stralen! Ana·S staat voor fashionable damesmode met een vleugje luxe en dosis sparkle. 

-xxx- Marina & Richelle
Team Ana·S