KLEUR SWATCHES GLITTERTOPS

Onze Ana·S glitter tops zijn verkrijgbaar in maar liefst 19 verschillende kleuren. Voor elke outfit is er een bijpassende kleur glittertop. Hieronder hebben we alle kleur van onze collectie opgesomd.

Mos - Zwart met goud

Één van onze signature kleuren is mos. De mos kleur is een zwarte top met goud glitter effect. Door de gouden glitter toont de top donkergroen, vandaar de naam Mos. 

Ana S glitter top kleur mos zwart goud

 

Zwart - Zwart met zilver

De on-trend zwarte glitter top met zilveren glitter mag niet ontbreken in jouw kledingkast. Deze kleur valt onder de echte basics van onze collectie, deze top kun je onder bijna elke outfit door combineren.

 

Navy - Donkerblauw met zilver

Ook navy is één van de kleuren uit onze basics collectie. Een musthave glittertop voor in elke kledingkast. Combineer de donkerblauwe glitter top op een jeans voor een stoere look waarin de kleur van jeans terugkomt in de basis van jouw bovenstuk. Natuurlijk ook perfect onder een donker blauwe blazer of trui.

 

Zilver - Grijs met zilver

Onze glittertop in zilver kenmerkt zich door een mooie, zachte viscose melange van grijs met een subtiele, zilveren glitter effect. Ana·S glittertops in de kleur zilver is één van de basic kleuren die je overal mee kunt door combineren. Draag met jouw favoriete blazer of onder een trui om deze iets te verlengen.

 

Wit - Wit met zilver

De Ana·S glitter top in wit mag niet in jouw kledingkast ontbreken! Deze kleur vormt de basis voor elke outfit. Mooi subtiel onder een witte blouse, contrasterend onder een donkerblauwe of zwarte blazer: met de witte glitter top geef je elke outfit een boost. Deze singlet heeft een witte viscose basis met zilver glitter effect. De top lijkt hierdoor niet spierwit, maar off-white met een lichte zilveren glow.

 

Goud - Beige met goud

Één van onze bestverkochte signature tops. De Ana·S glittertop in goud is favoriet! Deze warme beige kleur in combinatie met gouden glitter past perfect bij outfits met bruintinten en andere warme kleuren. Als je op zoek bent naar een tijdloze kleur die past bij gouden sieraden en details, dan is dit de perfecte kleur glitter top!

ana s detail goud

 

Army - Legergroen met goud

De perfecte kleur leger groen met een warme ondertoon. Deze groene top mag niet in jouw kast ontbreken als je fan bent van groen. De goud kleurige glitter maakt het een top die warmte geeft onder donker groene, legergroene en mosgroene outfits. 

ana s detail kleur army

 

Petrol - Petrol met zilver

ana s kleur detail petrol

 

Aubergine - Paars/Bordeaux met goud

Paarse glitter top met bordeaux kleur en gouden glitter

ana s kleur detail aubergine

 

Roest - Donker oranje met gouden glitter

Warme oranje tint glittertop met gouden glitter. Deze kleur Ana·S top matcht perfect bij cognac tinten. Een musthave, zeker voor in het najaar!

ana s kleur detail roest oranje